Tuesday, February 8, 2011

(suara di dalam hati)

aku seorang lelaki yang normal.maknanya tidak gay dan tidak main belakang.tak juga bermakna aku main pompuan berkepuk kepuk banyaknya.simpang.itu setan nirrajim.lagi aku tidak ada awek.maknanya takde seorang gadis yang boleh buat dunia aku bagai di alam kayangan macam orang lain.

jadi,orang macam aku ade banyak masa terluang.juga banyak masa sunyi sepi berbanding orang lain.mungkin.dulu aku ada join buat clothing.tiap tiap minggu turun gig jual merchandise clothing aku ke pelusuk kuala lumpur malah ke negeri lain pon.best.sebab banyak kawan jumpa.dan havoc sebab semua nya gila.sikit je.

pastu clothing aku pupus,sebab designer sume lari balik keje kat kampong.keje kat kampong bukan keje kampong.fahami.jadi aku mati kutu dan kepala terus tidak gatal.haha.merepek.mati kutu je.dan bosan ya Rabbi saja yang tahu.

kendian hujung minggu aku bertukar dari wadah gig ke wacana karaoke di Alamanda atau mana mana saja yang di ajak rakan rakan.semua belasah.janji tak bosan di bilik.maknanya lebih kepada lepak lah.dalam pada itu,kegilaan dslr plak menjelma dalam dunia baru aku.mana je pegi besepah orang bawak dslr.jadi aku tanam impian di taman bunga...merepek lagi..tanam impian dalam hati untuk angkat sebijik.sebab dari dulu aku suka gambar yang super hebat dan cool(manipulation) yang aku jumpa mana mana magz(sume orang pon macam tu sebenarnya)tapi aku taktau macam mana orang boleh buat gambar sebegitu.dslr kira tunjuk jalan lah.

beberapa bulan lalu baru dapat beli.bangga amat.dan sangat sayang padanya kerana terpaksa kerja macam nak mati.dan kegilaan untuk karok dah menurun ke paras merbahaya.pegi gig langsung tak melainkan Rock The World.rindu zaman itu sebenarnya.takpe,still boleh pegi but dengan gaya dan kehenseman berlainan.bukan macam dulu selekeh.sekarang pon masih.haha





leg note : mahu jadi orang yang tidak sunyi.jadi merindui nya setiap masa.apa kabar dia?

4 comments:

Pistachio said...

pergilah tegur si dia...
watpe lu malu2...
nanti rugi!

gua support backup lu...

karatz said...

tersembur hingus gua dengar lu punya gagasan.

Pistachio said...

gua lah bakal mak mertua paling sporting dlm dunia..

kasik lu main kayu bercabang 3 lagi..

wakakakakakaka!

karatz said...

gua sokong poligami,tapi tak bermakna gua sanggup amalkan(bajet setia)wahai mak sporting!