Thursday, February 24, 2011

potong kuku setiap hari jumaat dapat ibu jari comel macam gua punya

DSC09439

tanda gua protes dengan keadaan sekarang



tengah tengah gua naik hantu masa praktis,baru je gua nak masuk high key part gua tiba tiba ketua gua letak maikeropon.gua terdiam,peluh gua mengalir dari dahi turun ke pipi,dan perlahan menitik atas lantai,gua dapat tangkap slow motion peluh gua tu,macam spiderman.selalu kalau vokalis gua buat macam tu tandanya dia nak mengamuk sebab mengejas awek cafe tak dapat dapat.alat muzik gua kepit slow slow celah kangkang takut jatuh.ketua gua dengan muka sedih bagai terus buat announce,
bahawasanya persembahan ahli jemaah gua di dah batalkan.dan kena tunda tarikh sampai hari konvo.maknanya kena perform time konvo dan masa itu adalah 8 bulan dari sekarang.apa gila meroyan nak beranak kena postpone sebegitu lama tidak lah hamba sahaya tahu.kerja hamba cuma berlatih supaya bit bit irama yang akan dipersembahkan nanti tajam dan sempurna.memukau para pendengar dengan alunan jari gua yang halus mulus runcing tak potong kuku dan melopongkan mulut busuk para hadirin sekelian.kalau boleh biar mereka telanjang berbogel macam hidu bau minyak atar macam cite Perfume.gua nak sampai macam tuh.bleh gua select terus bakal bini gua berdasarkan saiz sebenar yang dipertontonkan peserta.wohaaa,teruja!





leg note : gua sengaja cerita tak abis,sebab gua tak tau ending dia macam mana..ha........ha

7 comments:

Pistachio said...

mangkuk betul...!

bakal menantu gua artis kampus rupenya.. keh keh keh!

Catherine- said...

serius aku pening.

hai~

;p~

karatz said...

bakal mak-mangkuk punya mentua.nampak sangat lu tak pedulikan gua.gua jadi apa pun lu tak amek pusing.hoyaaa!

cat-serius,gua tak penah serius!

hai jugak,yawww..

Pistachio said...

bonda bukan tak nak amik pusing. cuma...

gua baca resume lu dulu, lu xda kelayakan bermain alat muzik pn... cuma sijil2 mengaji muqaddam je gua tgk..

karatz said...

tu lah bonda.suka sangat pandang anakonda tak ada mata.dalam resume sumenya benda baik2.klu bonda tak caya bonda cuba cek resume bonda.ada tak bonda tulis psl bonda handal merapu?

vidadarisakura said...

fuyoo. artis!:)

sweetcardigan said...

hye..jom join cntest ni..
http://sweetcardigan20.blogspot.com/2011/02/cardigan-free-utk-contest-pose-dengan.html