Friday, February 11, 2011

contest-aku-dia-vintage

harini gua bizi nak mampos.balik je keje gua terkam blog gua.jauh di lubuk hati gua ingat nak usha blog yang ade gambar awek seksi nak mati takpon redtube yang popular dengan cerita aksi yag boleh bikin tekanan darah gua turun ke paras rendah akibat kehimpitan hidup.

tau tau gua dah kena tag dengan siku atas belakang gua.besembur air mata gua tahan sakit.memang gua tak puas ati ngan lu cik zatie.

kelam kabut gua redah folder gambar gua yang berskala 8 juta tera ni.satu satu gua kena tapis dari sudut gambar tak pakai baju sampai lah gambar sepender gua.semua sensor,takleh pakai.gua search lagi folder lain lain sampai gua rasa baik gua letak gambar semut je kerana terlalu bosan pilih gambar.memikirkan penat lelah beliau tag gua.gua gagah kan jugak kaki gua pegi beli air tin kejap untuk pulihkan tenaga batin gua yang kehausan.apa syaitan gua melalut ni?jari jemari gua pun dah tak mampu ikut arahan..

oleh kerana tema vintage yang seperti encik kom nyatakan,maka gua rasa takde satu pon gambar gua atau member gua yang relate secara direct dengan vintage.contoh gambar cik zatie adalah kena dengan tema sebab kevintagean gambar beliau ada pada motor vespa milik buah hati beliau.bagi gua value untuk vintage terletak pada objek yang juga boleh dikategorikan sebagai vintage.pada gua lah.baru complete gua rasa.

tanpa bercakap banyak,walaupun dah berjela gua tulis sebenarnya.disini gua ingin mengumumkan gambar yang gua pilih+edit+delete+pilih+edit lagi+akhirnya selama 3 jam dan puas hati dengan gambar tak seberapa vintage pada gua.haha.sory guys,gua tak reti sangat edit.

DSC01615

gambar asal

setelah kononnya divintagekan

miami bitch

ini di pantai miami tahun 1950,yang kiri tu bukan member bapak gua.yang kanan tu pun bukan member bapak gua.


jadi sebagai balasan gua nak tag secara random dan pejam mata untuk 3 orang lagi.sory,sape yang kena gua taktau sebab gua pejam mata ni!
pistachio
vidadarisakura
kulihathijau





leg note : sesape yang gua tag,sory.gua kesuntukan kawan.kekekeke




4 comments:

kamarukom said...

tenkiu 4 joining my contest bro!! ;)
gudlak ye ^o^

HadifaR_R said...

haha...sa mmg suka d tag, tapi contest ni, sy dah join...hihi...nway, TQVM :)

TheChekJah said...

semat kot gambar tu...

kucing gemok said...

lawanya!!