Thursday, January 27, 2011

sebelum benda itu terjadi apa kata

sebenarnya ade keje yang aku nak kena buat.tapi atas sebab sebab tertentu aku terpaksa abaikan.dan dan plak tangan aku gatal pegi baca blog orang.dan aku rasa nak tulis something(inggeris aku semakin power).sebelum terlambat lah.

bukan aku nak pegi mati.itu niat yang paling tak senonoh pada aku.tapi aku penah suruh orang lain pegi mati.tu pun sebab aku marah sangat.haha.aku terfikir bagaimana kalau lama lama nanti aku dah tak berminat nak tulis blog.atau satu masa nanti yang aku tak tau bila aku macam takde masa untuk benda benda macam ni.so?

obses ke aku?paranoid?atau aku buleh jadi kurus kering macam tidak makan nasik kerana merindui blog?berblog buleh menggemokkan aku?oh itu sangat gila.

aku tak jumpa ifek ifek khusus apa yang bakal terjadi kalau aku tinggal kan blog.kalau ikut lojik lah,cuma orang yang suka part part tertentu pada blog aku ni dah takde peluang nak baca entry seterusnya.itu saja.dan akan berhenti baca dan terus melupai.sebab beribu lagi blogggers yang boleh di ikut,asal suka baca lah.




leg note : =)

2 comments:

Pistachio said...

yolah.. gua pun tak menentu blogging.. skrg rakyat mesia bz dgn raptai hari wilayah... gua pulak tgh bz dgn raptai tarian naga..

keh keh keh!

karatz said...

gua tak main raptai tarian ntahapahapa tu.klu lu buat tarian tiang baru gua nak tengok.