Wednesday, January 26, 2011

cerita karut pasal ceman wannabe

ini ceman.seorang yang kreatif tapi slow.bukan slow sebab dia terencat otak atau kena sindrom down masa kecik.bukan.kau jangan la pikir macam macam.kesian dia.dia slow sebab dia cool.sangat cool.

dia ada sikit leba lebo dia punya cakap.bukan sebab dia suka menipu ke apa tapi dia ni jenis makhluk ciptaan Ilahi yang bizi kemain.so ade lah janji janji power yang dia terlepas tunaikan pada aku.hahaha.ade kawan pompuan aku penah tanya sape ceman ni.sebab ceman ni budak luar.bukan student tapi dia selalu singgah lepak dengan kitorang.dah nama kawan kan.dia suruh aku describe pasal rekabentuk ceman macam mana.dia saja saja nak tau kot.dia suruh aku bagi bayangan.bengap pasir jugak member aku ni tanya macam tu.

aku cakap..

''senang je bayangan dia.ceman ni berbentuk tulang yg dicantum menjadi fosil purba yg mengalami kelaparan bertahun tahun.atau dalam bahasa mudah nya..manusia kurus kering''

sekarang kawan pompuan aku ni jarang dah bukak mulut ngan aku.dia rasa aku bodoh kot.

DSC08463





leg note : sape lagi nak kenal ceman?

2 comments:

Pistachio said...

gua tak kenal pn...

karatz said...

lu mak mentua.mana boleh kenal.bukan mahram.