Monday, January 24, 2011

''contest Gambar Tak Nampak Muka Paling Cool''

join kontes lagi.sebab gua banyak sangat gambar.ini kontes Ku Lihat Hijau empun.cis,sik pandei ku klaka swak tek.puiii!!





ni lah wajah gua yang sebenar masa tak nampak muka

memandangkan gua takde sangat member blog jadi gua kasik 3 orang ni pikir sendiri lah dorang nak join ke tak.kekeke

http://pistachio-nuts.blogspot.com/
http://www.ashriq.blogspot.com/
http://vidadarisakura.blogspot.com/

the end!


10 comments:

::Cik Zatie:: said...

smat ^^

Pistachio said...

gile lah...
gua nk letak gambar hape...

gua letak gambar Tyra Banks je lah!

wakakakakaka!

karatz said...

cik zatie-lu punya lagi natural

pistachio-lu letak gambar tyra banks gua sesah pale lu.tema dia muka x nampak.lu punya tyra jerawat timbul pun boleh nampak.

::Cik Zatie:: said...

der,tajuk entry tu gwa rasa mcm kureng je..try lu baca balik dkt syarat2 penganjur..

gwa ni dh mcm assistant penganjur plk #tetiba. haha

rATu kEBaYA said...

memang tak nampak mukalah.. cantik lagi.. ada seribu rahsia..

karatz said...
This comment has been removed by the author.
karatz said...

cik zatie-gua pon rasa macam tu.tp xde org nak nasehat gua.naseb lu ade.kekeke

ratu-seribu je?ohh,gua tanam sejuta rahsia dalam tu.tp lu nampak seribu pon gua dah bersyukur sodaqallahul aziimm..

apisv2 said...

slm kunjungan;)
gudluck for contest;D

karatz said...

apis-ohh,tq bro.sama la lu pon.

HadifaR_R said...

Salam...
Datang cni tengok peserta...
TQVM join k :)
Contest di tutup awal sedikit dari tempoh sebenar...bleh la datang k...