Tuesday, December 14, 2010

"CONTEST GAMBAR PALING CHILL !!"


1st time aku masuk contest.dan aku tak nak cakap banyak.nanti jadi bukan contest malah aku akan mencarut tak henti henti nanti.

ade hadiah weh(katanya tuan punya contest)..dapat PS3 sebijik atau blackberry versi robokop(haha,aku tipu)


klu korang rasa korang happening ke gila gila remaja ke join la,tak rugi pon.dapat hadiah lagi kot.

nak tau lebih lanjut,korang ketik je link(gambar) kat atas tu






DSC01857
kami tak happening sebab pale otak kami masuk air..

chill ke tak bukan aku yang tentukan ye

tag 3 blogger

apex
diloz o' blog de
budakpensel


kaler aku paling suka is biru

abih dah?

leg note : amek masa sejam untuk paham dan siapkan kontes.lemah sungguh sel otak aku!



2 comments:

idAti mALek said...

haha...cukup chill...

thanks for joining..(tapi hadiah tak macam tu, up sangat kot.heheheheh)

folo anda kembali :P

vidadarisakura said...

gudlak la. hee