Thursday, September 22, 2011

Dah tiba masanya gua dikenali.seterusnya menjadi blogger terkenal.like a supesta!

step pertama adalah dengan memperkenalkan diri gua kepada khalayak ramai dengan jujur.





''Salam sejahtera semua,''


''saya Aaron Aziz dari kota bharu''


''temui saya di http://karatzyn.blogspot.com/''


Selamat berkenalan........




ok,lu dah kenal gua kan?tata!






p/s :sebuah entry berkonsepkan minimalis tadika dari gua.sekain!

11 comments:

ORLANDO AHMAD said...

apesal nama Lu sama ngan nama Gua? aaron aziz? ahaks

karatz said...

lu pon?gua syak muka lu ngan muka gua pun xde beza mana kan..

Waqheh said...

bukan lu aaron kwok ke? lu kira ngn orlando..semua dia ada...keh3

karatz said...

woaaa..lu nak suh gua pump lu ke waqheh..ye la..ye laa..lu la aaron kwok..gua cukup dengan aaroz aziz je..kah kah kah..

JelinaJoli said...

lu konfem fail BM penulisan UPSR kan??

karatz said...

hah?fail?ape pasal?cuba lu cite ape pasal hah?

JelinaJoli said...

gua dah hapdet khas untuk uollss

Pistachio said...

gua bakal mak mertua dia..

untuk keterangan lebih lanjut sila layari http://pitachio-nuts.blogspot.com

jgn buli menantu haku hokey..!


ok. bye..!

pak long said...

salam...
guano demo hari ni..?

missgee said...

Alerrr..
Cakap aje ko minat ngan Aaron Aziz..
Saja nak cover kan?? :P

karatz said...

jelina-okies.nti gua pollow lu

pis-mayday..mayday...gua dapat bekap percuma khas dari bonda gua.lu nak kata apa jelina?

pak long-bereh jah kawe paklong.orang mudo mesti kena sihat sokmo..ke guane paklong?hehe

misgee-eyh..aaron aziz yang minat gua.lu tak caya lu terjah blog dia..