Thursday, July 28, 2011

kerana lu kalah

tiket gua ke Rio De Janeiro...kensel


lawatan sambil belajar ke pantai Copacabana..kensel


tag nick name gua tempah nak pakai di Brazil (roberto hanifo)..kensel


usaha mencari isteri berbangsa latin di Clubgoers Sao Paolo...kensel


amek amek gambar sambil lompat buat muka monyet di Iguazu Falls..kensel


menyimpan sposen sehari untuk ke Brazil...naseb baik gua tak sempat kumpul!



Harimau Malaya.kalah pun gua sayang lu lebih.mmuahh!

8 comments:

Waqheh said...

impian tu...gua respek impian lu tu...lu kansel bersebab yg musabab.. lagi 1 lu lupa...one nite stay dgn larissa riquelme juga lu kena kensel beb...tak pun pas ke gua...

karatz said...

waqheh-hadushh..wa jengok larissa mmg hot habis.xde satu pun image pakai baju penuh.sume belah tengah sbb tu gua yang beriman nipis ni takleh tgk lama lama..gua pas ke lu..

ORLANDO AHMAD said...

gua dah tukar plan, pegi paraguay... nak ikot?

karatz said...

ohlondon-gua pun dah tukar plan.takde mood nak pegi mana mana.

kenapa paraguay?

Bigdaddyz said...

semangat yang sangat hebat...heehee

missgee said...

Saya kasi senyum aje
entry ini..

Ayat tak bulih blahhhh :P

Waqheh said...

Beb! gua doakan lu maju dalam bisnes bulan ramadan..gua turut niaga bazar. tapi thn nmpak gelap ms depan..sale kurang beb..tak mcm thn2 sudah..

karatz said...

big daddy-lu kena jadikan gua ikon utk membina semangat lu.tambah2 kalau lu liat bgn pagi nak pegi keje..wakakaka

misgee-senyum un sudah dpt pahala.hehe

waqheh-trima ksh.gua pun sama lah.doakan lu berjaya.hmm,sini pon sama le.ramai dtg tp membeli kurang.thn ni terasa amat org ramai berkira utk membeli..