Friday, June 17, 2011

bengkel 3 jam

assalamualaikum

gua bukan nak cite pasal ape gua skunk suka buat buat tak ngam ngan blog gua.sampai gua tengah tido pun ade notification mesej yang blog gua otomatik akan send kat henset gua kalau gua lama tak usik dia.kadang kadang ada 10 miskol withhold number yang gua takleh nak detect sape.bila gua angkat je dia senyap.gua syak blog gua boleh berfikir dengan sendiri.macam sistem komputer canggih nama Viki dalam citer I-Robot.tak penah tengok?gua peduli hape...



gua skunk dah lain.gua dah jadi facebooker tegar dimana kalau gua tak bukak facebook dalam sehari badan gua akan jadi busuk macam tak mandi.kalau lu tengok profile pict gua skunk pun memang lu orang akan cakap gua ni anti muka hensem dan anti pose gaya jambu nak mati untuk buat profile pict.yekkk...sebab gua suka pakai topeng skunk.untuk menutup keaiban yang ada pada wajah gua.suka hati gua la kan?harharharhar



pagi tadi sebelum jumaat gua baru abes bengkel 3 jam untuk amek lesen keta.lesen motor gua dah ada.ape kejadahnya gua pegi buat lesen moto 2 kali.bangang tak bertepi orang kata.tu pasal gua buat lesen keta je.kat tempat gua rate dia rm 610 lesen keta sahaja.bengkel sangat boring,baru gua tau.cite pasal minyak hitam,deepstick,kipas,bateri,wiper,tool sume dah ada dalam kepala otak gua.demo pasal gear,brek dan stereng pon gua dah hapal.gua respek brader yang bagi ceramah kat gua tu,sebab lawak dia buat gua hilang mengantuk.cuma gua sedikit hairan,ape pasal dalam bengkel takde pun cite pasal cara cara nak mengejas awek pakai kete kancil?





macam rugi je gua bayar mahal mahal pegi bengkel!

5 comments:

missgee said...

Busan ngan bengkel???
Rileks arrr suma orang
melalui pengalaman yg sama..
Suma orang pun tak suma..
Busannn... Tapi kasi layan saja :)

karatz said...

dah bayar layan sudaaa..patut kena ubah sistem,kasi cekgu pompuan pula yg ceramah.mgkin mngantuk tu awal2 lagi dah ilang..haha

Sutera_suci said...

Hang silap masuk bengkel. Bengkel mengejas awek takde kat sekolah memandu bhai!

Pistachio said...

sbb lu tak bayar yuran kelas cara adjust awek kancil..

mangkuk..


keh keh keh!

karatz said...

su-lu kompem?gua tengok tepi2 jalan mat2 kancil sume awek cun je.pe cer?wakakakakaka


pis-hoh?klu ade mau seribu gua kena bayar.tak kuasa i..baik soh mak gua cari..kekeke