Tuesday, March 15, 2011

kekeliluan

dulu gua pakai mozilla musangapi as a browser.pastu gua install Google Chrome and pakai Chrome in case kalau kalau bukak mozilla lembap macam siput khinzir hanya untuk log in Uspot.makan masa yang lama.amat.lagi lama dari makan nasik.

masalahnya :

kalau gua bukak pakai Google Chrome.sangat laju.tak lah selaju Streamix.bodoh apa.laju sikit la dari mozilla.then gua bukak facebook nak reply komen.nak maki hamun kawan kawan.bukak blog gua sendiri.baca blog followers gua.surf blogger lain.blog pipiyapong.firdaus ahmad sembang kencang.blog obey.pjoe benci makanan pedas.blog blog yang gua bookmark tapi tak add.saja.oh lupa,gua ada masalah lagi besar nak cite.

masalah nya :

dah gua komen segala kat facebook tercinta.approve orang add.gua jarang add orang kecuali gadis melayu yang cantik hotmama mia yezzaa dan pict profile pakai bikini nipis atau tengah posing ghairah dengan muka stim mintak penerajang.atau gadis gadis yang langsung tak pakai sebenang pon just lukis coli kecik sekitar puting dan lukis bentuk segitiga di kawasan mahligai semak samun pakai marker waterproof.woaaahh..air liur gua dah menitis.oh lupa,gua ada masalah lagi besar nak cite.

masalahnya :

bila gua bukak ngan mozilla balik.segala komentar yang gua hamburkan di facebook(blog blum lagi bermasalah setakat ni)masa pakai Chrome sebelum tu dah hilang.gua refresh sebanyak sejuta kali lapan pon komen gua takde.semua komen gua masa gua pakai Google Chrome macam tak masuk.jahanam,takkan gua nak komen 2 3 kali.nanti apa plak kata pembaca.tensen!


leg note : 20% entry ada bahasa omputih.tanda gua ada improvement!

7 comments:

Sutera_suci said...

Masalahnya..

Saya ada lagi banyak masalahnya..

Baca tajuk pun dah masalah

Cane?

Kekeluan sambil kekeliluan bile baca tajuk yang kelilu..kakaka

karatz said...

awal awal dah bermasalah memang masalah lah.gua takleh setel.lu kena jumpa pakar.

vidadarisakura said...

besar masalah kau ni. kalau bawa berubat belum tentu baik.

Pistachio said...

the root of the root of the problemo is, bahasa ibunda lu makin teruk..

title entry je dh menunjukkan lu ni bukan rakyat mesia.. gua dgr citer, lu larikan diri terjun dalam laut masa tentera diraja mesia serang bot PATI lu..... khennn?

karatz said...

vidadari-hahaha.ini kesakitan serius.bisa buat aku sunyi dan sepi seumur hidup.kahkahkah

pistachio-hape pasal gua kena terjun dalam laut?gua angkat tangan je pastu cakap ''ada permit pak''

mmg gua PATI-pasukan anti terrorist indonesia.kahkahkah

Sutera_suci said...

Pistyyyyyyyyyyy! wa lega jumpa hang kat sini..hehe

Ada pung..ingat hang pi candat jerung kat mane la, lama tak muncul..

Takpe, take ur time :)

Pstt, by the way..wa pun rase karatz ni PendAtangTanpaIzin..kakaka

karatz said...

woaa..lu da jumpa geng ye.da la tag team bahan gua.tak patut.tak patut.