Thursday, January 6, 2011

benda kenangan yang aku tak sengaja tersimpan.oh,aku bukan romantik.

DSC09227

ini tag crew masa aku jaga booth Curiga Clothing kat gig annexe CM tak lama dulu.masa ni Hujan tengah nak up.memang aku suka gila babi kat Hujan masa tu(muda dan kental).sampai la skunk.

DSC09225

masa ni aku ngan member kamceng si Arab first time join Rantai Art event.buat kat MIA arthouse jalan ampang.bodoh gila.sebab neves cari restoran pelita pon kena pusing 1 klcc.bodoh.bodoh.basah baju aku dengan peluh harum.tapi ending sangat emosi dan tacing.masa tu kenal jojo,awin & amy artjunkish,qiela rainbow dan sama sama ambik gambar kenangan masa abis event.baju habis di jual.hahaha.sonok.sonok.

DSC09224

masa ni first time aku kenal cik norkarmila binti khairul ariffin.budak pompuan paling sengal dan gila isim atas muka bumi Tuhan ni.sebab kami dah lantik dia jadi pengurus Curiga jadi sama sama la kena jaga booth.ni time event youth kat PWTC.aku ingat lagi akak crew DEvoTee bagi free je tiket Nidji Live at Rums 5 keping kat aku.haha.maka melalak sakan lah menyanyi bagai orang gila di sana.ramai yang dapat.bukan aku je.kuikuikui.

DSC09238

ini..err...aku tak tau asal aku simpan benda alah ni.aku dapat masa pegi kenduri kawen sapa pon aku tak ingat.tapi aku rasa benda ni kiut.kan?kan?kalau tak angguk aku bunuh kau.

DSC09235

ni awek member aku bagi kat aku,aku taktau asal dia bagi aku.member aku sendiri soh aku simpan buat kenangan.gila.owh ye,masa ni aku teman si gila ngan awek dia pegi beli wallet baru.

DSC09232

hahaha.ni wallet yang aku pakai masa belajar diploma dulu.rare gila wallet ni.kat tempat aku baru nak up masa tu.tapi ramai budak budak beli yang baru.aku punya bundle beb.rare.rare.

hahaha.banyak lagi.tapi tu je gambar yang mampu aku amek.masa nak ketik gambar barang lain tiba tiba bini aku habis bateri.terus jadi malas nak ambik dah.bini aku tu memang,aku lasak skit mula la letih semacam.tak laratlah hapa lah.baru main kejap.cis.oh,asal nya aku nak upload gambar orang kesayangan aku tut..tut..tut.. nama dia.tapi tak jadi.malu plak aku nak cite.haha.aku rindu sangat kat dia kot.lama dah aku tak dengar kabar dia.





leg note : kontes gambar chill aku dapat lebih dari no 3.hampas.lain kali kena buat lebih baik!

2 comments:

Pistachio said...

byk2 artifak2 sejarah lu simpan.. dh buley bina arkib ni gua syak.. tp gua syorkan lu buat galeri perdana dlu.. keh keh keh!

karatz said...

arkib wak lu.gua tengah plan nak buat tugu gua depan klcc.skunk gua baru tengah tanam rumput sikit sikit.lu tunggu je.