Tuesday, November 30, 2010

sebelum ko kena cekik,baik ko yang cekik dulu.jangan pijak orang sudah!

masih lagi dalam mood kepenatan.

hoh,aku baru balik dari kelantan.gila,keje part time pon kena antar pegi technical service gak.

company kasik RM 710 untuk makan makan dan penginapan segala.

aku kelepet resit hotel dan resit sewa kete then gi duduk umah nenek aku.dan menghabiskan duit kontinjensi!

balik kl dengan muka senyum.aku rasa aku habis Rm 100 je kot.atas kertas total RM710.hehe

sape suruh antar aku pegi sana,aku nak pegi sabah la dol!

4 comments:

kucing gemok said...

sampai hati kau lupa beli jersey newcastle aku. sebelum ko pergi tu aku dah tunjuk dah kertas yg ada gamba jersey newcastle... aku menunguu dgn harapan..... :-(

karatz said...

sory!sangat2... =(

Pistachio said...

ok lah tuh.. jnji dpt claim.. lps ni pi sabah plaks, stay umah member.. claim lg.. keh keh keh!

p/s: follow blog lu..

karatz said...

gua part time takleh claim.baki duit gua kena pulang balik.tu sebab gua tapau abis abisan.tp bukti resit kena kukuh la=resit tipu!