Friday, August 27, 2010

entry berbahasa gua

masuk hari ni dah dua hari gua makan sahur beli kat luar.selalu gua beli kat kolej je.ada orang jerit jerit jual nasik tu gua punya supplier lah.dan dua hari jugak gua makan nasik mamak.tadi gua rembat ayam dan daging seketul seketul.''10 ringgit''kata mamak tua bebisik kat gua.bedesing telinga gua dengar.kalau la bapak gua yakuza,gua bayar 2 ringgit je pastu blah.

gua letih letih balik meniaga cari rezki senang senang je mamak tapau duit gua.tadi ramai orang kat tempat keje gua.sume awek cun cun.baik baik punya.hati gua kadang kadang tesentuh gak tengok awek orang.bukan gua dengki balak dorang tak hensem macam gua.tapi gua jeles sebab gua masih lagi single available walaupun tahap hensem gua dekat dekat ngan brad pitt.

gua penah tekel maya kering.juliana ibans pon penah ngedate ngan gua.sipi sipi lagi gua nak dapat jadi balak dia.gua kena rijek pon sebab masa tu gua kuar pakai selipar jepun.ana(nama manja beliau) kata gua ni pokai.gua rilek je blah.ana tak tau pun dalam poket gua masa tu ada RM 5000 nak habiskan untuk dia.duit gaji pekerja yang bos gua suruh bank in kat akaun company.tapi gua terlupa.

body gua lagi sikit hari dah bleh masuk wrestling.ada la iras iras ultimate warrior.sebab hari ke hari barang barang niaga makin bertambah.dan makin berat gua nak angkat satu satu naik stor tingkat 4.bosan!





leg note : letih dah gua


4 comments:

enjelinajolipit said...

lu kena mandi air sungai kelang di bawah restoren jejantas sungai buloh

karatz said...

syahdu btul ayat lu.gua ingatkn gua kena mndi bunga.air sungai kelang bnyk sisa najis bangla.tak hingin gua.

vidadarisakura said...

gua macam mo sepak lu jeeee

karatz said...

vivi.lu macam tak puasa je.heee