Sunday, March 3, 2013

rasa best je tak tulis blog.kahkahkahkahkah

Nakharom bleh lupa gua ada blog.


Ni sume pesbuk punya pasal.


Nanti aku update.


Sekarang ni aku nak kacau neslo dulu.

7 comments:

Sutera_suci said...

karat!! karat!! facebook aje..blog la juga wey!! haha..adeh lama x gado ngan hang

karatz said...

fesbuk la power.kahkahkah.
ewah ewah ewah.dah kawen rupanya mek ni.x jemput pong.tahniah puan su.kekekeke

karatz said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

Bonda ni.
Bonda bertapa di gua niah. Tp isu sulu memang xde kaitan dgn gua. Eh lupe! Lu pe kabo bakal menantu?

Terkini. Blom dpt jadikn lu menantu lg. Sbb anak sulong gua ben10. Hanya boleh jadikn member lepak ke surau saje. Tp akan gua roger2 klu dpt pompom nnt.

Bonda yg jauh tp tetap di hati.
Pistachio nuts.

karatz said...

pist-ni apehal pakai anonimos nih.fake akaun ke.

jauh betul bonda skunk ye.cari rezeki smpai ke gua niah.gua sihat.buncit dan sedikit punk.

lu kena cepat sket la bonda.gua dah kemaruk dah ni.kahkahkahkah

karatz said...
This comment has been removed by the author.
Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)