Wednesday, November 16, 2011

entry terpendek dalam hidup gua

pendeekkkkkkkk

ok.dah!










nampak bangang sangat kalau gua ending kat situ je kan?jadi gua kasi elaborate la skit.musim musim ujan ni tangan gua pun dah kaku nak menaip.campor tade mood.tekontang kanting je idup gua ni.cari keje pon ta dapat.baru baru ni gua jumpa member lama gua.budak jerteh.keje dekat perak,tapi dah brenti notis 24 jam.on the way nak balik jerteh singgah kota bharu.ape jadah dia datang sini gua tak tau.yang pasti malam tu tak abes topik nak cite.nak sembang sampai pagi pon gua dah ngantok nak mampos.nasib member gua sempat tangkap emosi menguap gua,menandakan gua sikit lagi nak landing dalam pinggan roti canai.

sebelum blah,gua salam peluk dakap erat erat.tanda esok pagi gua tak mungkin boleh hantar beliau naik bas sebelum tengah hari.alah,dia check in pun sebelah bus stand bandar je.

B : ''serius lu tak keje?''

gua : ''tak,keje biasa biasa ada la''

B : ''heh..beb.gua dah campak certificate gua.satu sen takde makna lu tau''

gua : ''hahaha.gua paham.gua tumpang simpati.lu hidup dengan gembira.Tuhan Maha besar''

B : ''lu pon..datang jerteh kontek gua''

gua : ''insyaAllah.gua chow,assalamualaikum''


gua kadang kadang terpikir.tak semua orang bernasib baik.dan orang yang tak bernasib baik selalunya ada alasan tersendiri,yang bila orang lain dengar dia akan kata ''ceh,alasan''









p/s : oh mama,saya mau kawen!

11 comments:

Waqheh said...

kat mana pendeknya.? alasan...lu tak keje lg? cmna ak mkn buah neelofakkkkk...sedap beb....

MR . ORLANDO AHMAD said...

memahami situasi masing2...

p/s: mahu kawen? jom3 haha

blog-tips-kurus said...

kenapa tak OH BAPAK, SAYA MAHU KAWEN?? ;)

karatz said...

pendek nya di pendek lah..hahaha
cne lu bleh sebat buah neelofakk?td neelofakk kuar tv dia kata dia takde boyfriend org kedah pon.


orlando-hasrat lu tu gua dah tau lama.kawen beramai2?hahaha..nice!


kurus-selalu oh bapak kat blog pompuan.ye ke?ye kot!harharharhar

Sutera_suci said...

Kalau datang jerteh, pas singgah umah member lu..jangan lupa singgah umah wa..bawak dulang skali

karatz said...

su-bapak besor nya dulang.senang par terus.kecik dan ringan.

Hantu Kak Limah said...

keh..keh..keh...
gua ingat lps lu buat korban ....
tu wasiat terakhir lu......
hahhahahahahha........
gua nk komen panjang2....
cehh...waqheh....
lu diam2 rembat neelofa x infom gua ek........

si robot comel said...

yang last tu: wa pun nak kahwin gak ni,kuikui

karatz said...

wasiat terakhir?lu ingat gua nak kiok ape.hahaha.

robot-moh le ramai2..harharhar..mcm nk main masak2 le pulok!

vidadarisakura said...

O.




komen terpendek dalam hidup gua.

karatz said...

vid-mm..

balasan komen paling short dalam hidup gua!