Tuesday, May 31, 2011

gua dah ok

bizi?sape bizi?gua?gua bizi?sape cakap?




kaki gua seliuh.gua pegi main futsal malam tu..macam biasa gua jadi striker yang maha ganas dalam team gua.sebab kalau nak suh teammate gua yang lain jadi penjaring sume badan montel montel dan comel macam afdlin shauki.gua nak jadi keeper,sebab gua suka pegang benda benda bulat.kekekekeke.tapi dah gua dari belakang gol sume pakat tolak tolak gua sampai gua tercampak ke depan.gua on je..

oleh sebab cara gua main yang hebat dan terlalu banyak skill longkang dan di fewwit oleh awek awek orang lain yang hot maka gua dijelesi oleh pemain lawan.mereka menerjah betis cun gua dan gua terguling bak kucing kurap dan terus terseliuh.sebab kaki gua seliuh lah gua takleh nak post entry.percaya? wajib percaya..sebab gua dah standby bedil 50 peluru sebelah gua ni..kalau tak caya..Panggg..Panggg..sorang sorang gua bedil.


gua balik umah dengan hencot hencot.sakit gila.time gua nak solat serba tak kena.nak duduk antara dua sujud dan tahiyyat adalah dua rukun yang seksa gua nak buat masa tu.nak je gua isytihar diri gua uzur tapi mak gua awal awal lagi dah asah pisau tetak daging kat dapur.

''bab solat ni kamu jangan nak uji mak.mak ni nampak je ayu.ayah kamu penah ajar mak sampai kunci 5 silat gayung pesaka.sekali mak kunci kamu lumpuh kamu seumur hidup'' ugut mak gua dengan muka bengis sambil laga laga pisau dengan batu asah.tak kena langsung aksi pisau dengan ayat silat nya masa tu.

gua pasrah.kaki gua sakit tak terperi.sebab tu gua surrender main blog untuk 2 3 hari.urat dalam otak gua dia punya link sebaris dengan urat buku lali.kalau kaki sakit otak takleh nak jalan.fikir gua secara medikal.













yang gua heran.boleh plak gua main fesbuk!



leg note : alhamdulillah.kaki gua dah baik.syukur..syukur..


8 comments:

Pistachio said...

kakakakakakaka..

mak lu macho gile.. gua dah kembang semangkuk ni nak berbesan~

karatz said...

pist-macho?gua rasa nak lari je dari umah....

Waqheh said...

kalo lu nak lari..lu lari senja2..besa org lari mlm....

karatz said...

gua pun setuju ngan lu waqheh..lari tgh malam save minyak.ekon takyah pasang..kalau gua lari pegi danok ok tak?

missgee said...

Ayat2 tak bulih blaahhh...
hahaha..
Agak lucu..
Persis Mat Romeo
Perasan diri best sgt :P

karatz said...

misgee-gua dah lama perasan diri gua memang best.nak harapkan jiran sbelah umah puji gua?bole jalan...

kah kah kah kah..

Sutera_suci said...

Dek pung koya Mat Yo..tu sapa seliuh tu..haha :p

karatz said...

sutera-kawang ade meh doh nga matyo.cumo kulit kawang tinted la skit dr matyo.matyo putih..hehehehe