Saturday, March 27, 2010

oh hidup,kadang kadang kau kejam

aku berterima kasih kepada Nor Iman Bin ....(aku lupa) kerana menghabiskan semalaman masa suntuk bersama aku malam semalam.korang jangan ingat aku 'make love' ke buat seks songsang dengan beliau.beliau kawan saya yang sangat saya hormati.dia dah tolong aku remake proposal presentation yang supervisor aku cakap sebijik macam SAMPAH.aku tak salahkan supervisor aku sebab dia ada title doktor yang bukan dia beli.aku respek dia.tapi aku sendiri anak didik yang kurang bijak untuk buat research beliau.aku akui!

rasa macam bodoh gila babi.kepala otak beku semacam.air mata nak menitik.nak balik kampung.rasa rendah diri dan hina dina.nak extend.tak grad takpe asal tak rasa bangang macam ni.basted.

segala batu bata dalam kepala hotak aku dah hilang.lega.SAMPAH yang aku buat semalam dah aku ubah jadi sesuatu yang bernilai mungkin,walaupun tak sampai 5 sen.tapi aku bangga.sebab aku tak give up.2 bulan aku amek masa untuk siapkan proposal tapi sudah jodoh dia jadi SAMPAH.biarkan.semalam dah jadi bukti bahawa kalau aku tak give up aku takkan kalah.


yang penting aku dah present......
to all lecturer yang cuba cuba nak hentam proposal saya tadi.saya dah berjaya jawab semua soalan anda.walaupun dalam bahasa melayu.saya tak malu pun!

terima kasih tak terhingga....kepada Iman dan paling penting pada Tuhan!

2 comments:

dila john said...

takde presentation yang tak kejam pon.
kau rasa ada?

karatz said...

takde.semua kejam!